Ν. Σωτηρακόπουλος: Αύξηση των βρεφικών τμημάτων και στήριξη των δομών για τους ηλικιωμένους πρώτη προτεραιότητα

Με στόχο την αύξηση των βρεφικών τμημάτων κινείται το Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας του Δήμου Κομοτηνής. Όπως είπε σήμερα Τρίτη, 24-1-2023 στο www.ertnews.gr, ο πρόεδρος του κος Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα και από τα οκτώ (8) ήδη βρεφικά τμήματα που λειτουργούν σήμερα, στόχος είναι να λειτουργήσουν ένα (1) βρεφικό τμήμα σε κάθε παιδικό σταθμό. […] www.ertnews.gr

Ν. Σωτηρακόπουλος: Αύξηση των βρεφικών τμημάτων και στήριξη των δομών για τους ηλικιωμένους πρώτη προτεραιότητα


Με στόχο την αύξηση των βρεφικών τμημάτων κινείται το Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας του Δήμου Κομοτηνής. Όπως είπε σήμερα Τρίτη, 24-1-2023 στο www.ertnews.gr, ο πρόεδρος του κος Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα και από τα οκτώ (8) ήδη βρεφικά τμήματα που λειτουργούν σήμερα, στόχος είναι να λειτουργήσουν ένα (1) βρεφικό τμήμα σε κάθε παιδικό σταθμό.

Έτσι, όπως εξήγησε, τόσο στο Κόσμιο, όσο και στο Ροδίτη, είναι αναγκαία η δημιουργία και λειτουργία νέων χώρων, καθώς προκύπτει ως αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα, σημείωσε εκ νέου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο εξωραϊσμός των υποδομών, ένα έργο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.

Μιλώντας για τη λειτουργία των δομών που απευθύνονται στα άτομα της Γ’΄Ηλικίας ο κος Σωτηρακόπουλος, τόνισε ότι η επιστροφή στην κανονικότητα (μετά την περίοδο του κορονοϊού) συνοδεύτηκε από την λειτουργία των χώρων τους (ΚΑΠΗ, 1ο και 2ο ) για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αλλά και με την πραγματοποίηση εκ νέου εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, όπως οι εικαστικές δημιουργίες.

Φώτο: Αρχείο ΕΡΤ

www.ertnews.gr