Ναταλία Δραγούμη: «Μου έγραφαν ότι η ηλικία μου είναι περασμένη και πως έχω κάνει πλαστικές»

«Από τη στιγμή που εγώ νιώθω καλά, εσύ κοίτα τη δουλειά σου» απάντησε η ηθοποιός στα σχόλια που δέχεται - Δείτε το βίντεο

Νοε 19, 2023 - 05:00
 0
Ναταλία Δραγούμη: «Μου έγραφαν ότι η ηλικία μου είναι περασμένη και πως έχω κάνει πλαστικές»

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό, με αφορμή σχετική φωτογράφηση, στην οποία και συμμετείχε.Μέσω δηλώσεων στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η ηθοποιός αναφέρθηκε σε σχόλια που έχει λάβει η ίδια στα social media.«Ο καθένας ας φοράει ότι γουστάρει. Αυτό το πράγμα με το τι φοριέται στην κάθε ηλικία είναι ξεπερασμένο, το έλεγε η γιαγιά μου. Έχω μακριά μαλλιά, μου αρέσουν και μου έχουν πει “τώρα που μεγάλωσες, πρέπει να τα κόψεις”. Είναι πολύ γελοίο αυτό» είπε αρχικά.

Συνέχισε, λέγοντας: «Η Ζωζώ Σαπουντζάκη που είναι θεά, πρέπει να κόψει τα μαλλιά της. Από τη στιγμή που εγώ νιώθω καλά, εσύ κοίτα τη δουλειά σου. Σε κάτι φωτογραφίες μού έγραφαν ότι η ηλικία μου είναι περασμένη και ότι έχω κάνει πλαστικές».

Τέλος, η Ναταλία Δραγούμη τόνισε: «Ωραία η κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη χοντρή από το τραγούδι, αλλά μη φτάσουμε στο άλλο άκρο».