Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας – Ήταν το στήριγμα της σε κάθε περιοδεία

O επί τριάντα χρόνια κομμωτής της Μαρινέλλας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι του, στη γειτονιά του Γκύζη.
Σύμφωνα με την «Espresso», οι γείτονες λόγω της έντονης δυσοσμίας ενημέρωσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα, αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα, που φανέρωνε ότι ο θάνατός του είχε επέλθει αρκετές ημέρες.
Ο «Μήτση» υπήρξε επί δεκαετίες η «σκιά» της Μαρινέλλας: Ήταν το στήριγμα σε κάθε περιοδεία, σε κάθε μεγάλη στιγμή της καριέρας της. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι, σχεδόν οικογένεια, με τον ίδιο να επιμελείται τα μαλλιά της σπουδαίας κυρίας του τραγουδιού,
Αχώριστοι
Οι δυο τους ήταν αχώριστοι, σχεδόν οικογένεια, με τον ίδιο να επιμελείται τα μαλλιά της σπουδαίας κυρίας του τραγουδιού, που, μετά το εγκεφαλικό της μπροστά στα μάτια χιλιάδων θαυμαστών της στο Ηρώδειο, δίνει τη δική της μάχη για να σταθεί και πάλι όρθια! Η ζωή του «Μήτση» παρέμενε για πολλούς ένα μυστήριο. Διακριτικός, αυθεντικός και αφοσιωμένος στους ανθρώπους του, απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας! Φίλοι του κάνουν λόγο για έναν ευαίσθητο άνθρωπο, γεμάτο αγάπη και δοτικότητα, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη βαθιά μοναξιά, με τις φήμες να κάνουν λόγο και για σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία επιδεινώθηκαν λόγω της απομόνωσής του.
Και αν τα τελευταία χρόνια ο ίδιος είχε απομονωθεί, οι αναμνήσεις από τα «χρυσά» χρόνια στο πλευρό της Μαρινέλλας τον συντρόφευαν μέχρι το τέλος, όπως και οι ιστορίες που διηγούνταν για τη σχέση του με τη Μαρινέλλα! Αλλωστε ο ίδιος την αγαπούσε τόσο πολύ, που, ακόμα και όταν έκανε γκεστ εμφανίσεις στο θρυλικό Αλκαζάρ, της Πλάκας, το πρώτο μαγαζί με drag queen show στην Αθήνα τη δεκαετία του ’70, εμφανιζόταν στη σκηνή ως Μαρινέλλα! Μάλιστα, χάρη στη χαρακτηριστική αέρινη κίνηση του χεριού που έκανε και έχοντας το ίδιο στήσιμο και την ίδια πόζα, σε συνδυασμό με το κλασικό τίναγμα του μαλλιού που έκανε η μεγάλη σταρ, έδινε την αίσθηση στους θαμώνες ότι η… ίδια πετάχτηκε για λίγο από το μαγαζί της για να κάνει μια έξτρα εμφάνιση στο Αλκαζάρ.
Το ωραίο, όμως, ήταν, όπως είχε εξομολογηθεί σε ανύποπτο χρόνο ο Δημήτρης Σουλελές, πως όταν τέλειωνε την πρώτη του εμφάνιση στο Αλκαζάρ ως Μαρινέλλα και επειδή ο χρόνος ήταν περιορισμένος και η απόσταση πολύ μικρή πεταγόταν με την ίδια αμφίεση στο Zoom, περνούσε βιαστικά ανάμεσα σε έκπληκτους πελάτες για να πάει να χτενίσει τη Μαρινέλλα στο καμαρίνι της. Καθώς όμως περνούσε ανάμεσα από τους θαμώνες, πολλοί πίστευαν πως είναι η Μαρινέλλα και σηκώνονταν για να της εκφράσουν τον θαυμασμό τους!
ΠΗΓΗ:newsbomb.gr espressonews.gr
The post Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας – Ήταν το στήριγμα της σε κάθε περιοδεία appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






