Νικόλαος Γκλύξμπουργκ Καστρί: Η συνάντηση ρεπόρτερ με τον γιο του τέως

Νικόλαος Γκλύξμπουργκ Καστρί: Έβγαλε τον σκύλο βόλτα στα χιόνια

Φεβ 6, 2023 - 16:00
 0
Νικόλαος Γκλύξμπουργκ Καστρί: Η συνάντηση ρεπόρτερ με τον γιο του τέως

Μια απροσδόκητη συνάντηση είχε σήμερα η ρεπόρτερ της Super Κατερίνας, Μαρία Βλάχου, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ για τα χιόνια, καθώς συνάντησε τον γιο του τέως, Νικόλαο Γκλύξμπουργκ. Ο μεσαίος γιος του Κωνσταντίνου και η σύζυγός του ζουν μόνιμα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Καστρί, σε μια μεζονέτα που χτίστηκε στους χώρους της ιστορικής βίλας «Γαλήνη», του Γεωργίου Παπανδρέου. Ετυχε, λοιπόν, την ώρα του ρεπορτάζ να βρίσκεται ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ στη Νέα Ερυθραία με τον σκύλο του με την κάμερα της εκπομπής να τον εντοπίζει. «Ήταν διακριτικός, ήρεμος, ευδιάθετος ως προς την προσέγγισή μας. Δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες. Είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι του», ανέφερε η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου.

«Είδε ότι τον προσέγγιζα, δεν απομακρύνθηκε. Παρέμεινε στο ίδιο σημείο, μας χαιρέτησε, απλώς δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Πόσο ευγενικός;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά χιουμοριστικά: «Τι ήθελες να κάνει; Να της πετάει χιόνια;».