Ο Δήμος Κομοτηνής για τις ημέρες του καύσωνα διαθέτει το Α΄ ΚΑΠΗ για την προστασία αστέγων και ευπαθών ομάδων

Ο Δήμος Κομοτηνής μετά την έκδοση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για καύσωνα από σήμερα έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 συμβάλλει στη συνολική προσπάθεια για την οργάνωση και διάθεση δροσερών και κλιματιζόμενων χώρων για το κοινό, προκειμένου για προστασία των αστέγων και άλλων ευπαθών ομάδων. Αποφασίζει να διατεθεί ο κλιματιζόμενος χώρος του Α΄ ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Ιούν 11, 2024 - 18:00
 0  6
Ο Δήμος Κομοτηνής για τις ημέρες του καύσωνα διαθέτει το Α΄ ΚΑΠΗ για την προστασία αστέγων και ευπαθών ομάδων
καύσωνας-768x433

Ο Δήμος Κομοτηνής μετά την έκδοση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για καύσωνα από σήμερα έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 συμβάλλει στη συνολική προσπάθεια για την οργάνωση και διάθεση δροσερών και κλιματιζόμενων χώρων για το κοινό, προκειμένου για προστασία των αστέγων και άλλων ευπαθών ομάδων.

Αποφασίζει να διατεθεί ο κλιματιζόμενος χώρος του Α΄ Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Α’ ΚΑΠΗ) Δήμου Κομοτηνής, στην οδό Φιλίππου 2-4, και ώρες λειτουργίας από 9:00 π.μ έως 21:00 μ.μ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25310 27702, 25310 22535. Επίσης, εφιστά την προσοχή στο κοινό και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες (με αναπνευστικές, καρδιαγγειακές παθήσεις κ.λπ.) προς αποφυγή δυσάρεστων για την υγεία τους επιπτώσεων και ζητά να προσέρχονται στο Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής, όπου θα βρουν ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον. Τέλος, καλεί όλους τους πολίτες να λάβουν υπόψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού για να προφυλαχθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες, ειδικά όταν πρόκειται για ηλικιωμένους, ασθενείς και βρέφη.

www.ertnews.gr