Οι δυο μειονοτικοί βουλευτές της Νέας Αριστεράς σε Ξάνθη - Κομοτηνή «έτρεχαν» για το... DEB!

Κι όμως, εμείς τα γράφαμε και τα είχαμε προβλέψει πολύ... πριν τις Ευρωεκλογές αλλά Χαρίτσης και σύντροφοι... «πετούσαν» αετό και «έτρεχαν» για το... «Ιδιωτικό» Μειονοτικό Γυμνάσιο Λύκειο!Η Νέα Αριστερά πήρε στην Π.Ε. Ροδόπης 666 ψήφους και ποσοστό 1.66% και στην Π.Ε. Ξάνθης με Ζεϊμπέκ συν έναν πρώην υφυπουργό στις τάξεις της, πήρε  623 ψήφους και ποσοστό 1.51%!Με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024 στην Περιφέρεια ΑΜΘ και ειδικά στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης όπου οι μειονοτικοί βουλευτές που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσχώρησαν στη Νέα Αριστερά όπως αποδέχτηκε εκ του... αποτελέσματος, «έτρεχαν» για μειονοτικό –Τουρκικό κόμμα DEB με αποτέλεσμα το κόμμα που υποτίθεται «εκπροσωπούσαν» να πάθει πανωλεθρία στην κυριολεξία και να μην εκλέξει ούτε έναν Ευρωβουλευτή! Χαρακτηριστικοί είναι οι αριθμοί των ψήφων που πήρε η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης ενώ πόνταρε τόσο πολύ στους δυο μειονοτικούς του βουλευτές αφού ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ στην κυριολεξία!!!Η Νέα Αριστερά πήρε την Κυριακή των Ευρωεκλογών στην Π.Ε. Ροδόπης 666 ψήφους και ποσοστό 1.66% και στην Π.Ε. Ξάνθης με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ κι έναν πρώην υφυπουργό στις τάξεις της (Στάθη Γιαννακίδη) και επίσης στέλεχός της, μόλις  623 ψήφους ποσοστό 1.51%! 

Ιούν 11, 2024 - 14:00
 0  7
Οι δυο μειονοτικοί βουλευτές της Νέας Αριστεράς σε Ξάνθη - Κομοτηνή «έτρεχαν» για το... DEB!


Κι όμως, εμείς τα γράφαμε και τα είχαμε προβλέψει πολύ... πριν τις Ευρωεκλογές αλλά Χαρίτσης και σύντροφοι... «πετούσαν» αετό και «έτρεχαν» για το... «Ιδιωτικό» Μειονοτικό Γυμνάσιο Λύκειο!

Η Νέα Αριστερά πήρε στην Π.Ε. Ροδόπης 666 ψήφους και ποσοστό 1.66% και στην Π.Ε. Ξάνθης με Ζεϊμπέκ συν έναν πρώην υφυπουργό στις τάξεις της, πήρε  623 ψήφους και ποσοστό 1.51%!

Με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024 στην Περιφέρεια ΑΜΘ και ειδικά στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης όπου οι μειονοτικοί βουλευτές που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσχώρησαν στη Νέα Αριστερά όπως αποδέχτηκε εκ του... αποτελέσματος, «έτρεχαν» για μειονοτικό –Τουρκικό κόμμα DEB με αποτέλεσμα το κόμμα που υποτίθεται «εκπροσωπούσαν» να πάθει πανωλεθρία στην κυριολεξία και να μην εκλέξει ούτε έναν Ευρωβουλευτή! 

Χαρακτηριστικοί είναι οι αριθμοί των ψήφων που πήρε η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης ενώ πόνταρε τόσο πολύ στους δυο μειονοτικούς του βουλευτές αφού ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ στην κυριολεξία!!!

Η Νέα Αριστερά πήρε την Κυριακή των Ευρωεκλογών στην Π.Ε. Ροδόπης 666 ψήφους και ποσοστό 1.66% και στην Π.Ε. Ξάνθης με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ κι έναν πρώην υφυπουργό στις τάξεις της (Στάθη Γιαννακίδη) και επίσης στέλεχός της, μόλις  623 ψήφους ποσοστό 1.51%!