Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Άδωνις Γεωργιάδης Υμηττός: Η αποκάλυψη μέσα από τοTwitter

Άδωνις Γεωργιάδης Υμηττός: Τι βρήκαν δασοπυροσβέστες στον Υμηττό

Οι εμπρηστικές ενέργειες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο στη χώρα μας με βίντεο και φωτογραφίες από γκαζάκια στις καμένες περιοχές να ανεβαίνουν σωρηδόν στα social media.  Φωτογραφίες από άλλη μία απόπειρα εμπρησμού ανέβασε και ο υπουργός Ανάπτυξης,  Άδωνις Γεωργιάδης. Ο ίδιος  αποκαλύπτει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ότι  η ομάδα Δασοπυρόσβεσης του Υμηττού εντόπισε το Σάββατο εμπρηστικό μηχανισμό, δείχνοντας μια φωτογραφία που απεικονίζει γκαζάκια και ένα μαξιλάρι.

 Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες η ομάδα Δασοπυρόσβεσης του Υμηττού εντόπισε εμπρηστικό μηχανισμό χθες. Δείτε πώς το είχαν στήσει, τα γκαζάκια από κάτω και από πάνω ένα μαξιλάρι. Μόλις θα έσκαγαν από την ζέστη θα έπαιρνε φωτιά το μαξιλάρι και…κακούργοι θέλουν να κάψουν τα πάντα».

Για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες η ομάδα Δασοπυρόσβεσης του Υμηττού εντόπισε εμπρηστικό μηχανισμό χθες. Δείτε πώς το είχαν στήσει, τα γκαζάκια από κάτω και από πάνω ένα μαξιλάρι. Μόλις θα έσκαγαν από την ζέστη θα έπαιρνε φωτιά το μαξιλάρι και…κακούργοι θέλουν να κάψουν τα πάντα. pic.twitter.com/xInHNl6AlL

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 15, 2021

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.