Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Άδωνις – Πολάκης ιβερμεκτίνη: Νέα κόντρα για το φάρμακο

Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την συμβουλή που του έδωσε για χορήγηση της ιβερμεκτινης, όταν νοσούσε από κορονοϊό.

Πολίτες λαμβάνουν φάρμακο για ζώα ως πρόληψη για τον κορονοϊό -«Δεν είστε άλογα, ούτε αγελάδες, σταματήστε!» Ο κ. Πολάκης απάντησε μέσω facebook: “Έλα ,ζωντοβολο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!

Διάβασε αυτά ,είναι της τελευταιας βδομαδας για τα θετικά αποτελέσματα από τη χρήση ιβερμεκτινης για τον COVID-19!

(αν μπορείς να τα καταλάβεις βέβαια,αλλά προσπαθησε):

1) Μετά ανάλυση 63 μελετών(φωτό 1)

https://ivmmeta.com/

2)Μετά ανάλυση 15 μελετών (φωτό 2)

https://journals.lww.com/…/ivermectin_for_prevention…

Η ανάρτηση Γεωργιάδη: Ο Πολάκης πρότεινε φάρμακο για άλογα και αγελάδες ως “όπλο” για τον κορονοϊό Σημειώνεται ότι πυρά στον τέως Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε χθες μέσω twitter ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την συμβουλή που του έδωσε για χορήγηση συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας, όταν νοσούσε από κορονοιό. “Υπενθυμίζω ότι ο Πολάκης δημοσίως ως γιατρός και πρώην Αν. Υπουργός Υγείας συνέστησε σε μένα και ασφαλώς το διάβασαν και πολλοί άλλοι να πάρω ιβερμεκτίνη για τον COVID-19. Διαβάστε την ανακοίνωση του @US_FDA για να καταλάβετε το μέγεθος της ανευθυνότητας”, έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, η χορήγηση αυτού του φαρμάκου χωρίς λόγο ή προληπτικά απαγορεύεται. Η αγωγή για το συγκεκριμένο φάρμακο χορηγείται μόνο σε προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος και όταν υπάρχει κάποιο παράσιτο μέσα στο σώμα του ανθρώπου. Επιπλέον, χρησιμοποιείται κυρίως ως φάρμακο σε ζώα όπως αγελάδες, άλογα κ.λπ. “Δεν είστε άλογα, δεν είστε αγελάδες. Σοβαρά, σταματήστε το”, αναφέρει το tweet του FDA για το εν λόγω φάρμακο. Ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης είχε αναφερθεί με ανάρτησή του στο facebook στο συγκεκριμένο φάρμακο και είχε ταχθεί υπέρ της χορήγησής του. Μάλιστα, το μόνο μειονέκτημά του είναι, όπως είπε, ότι είναι… φθηνό.

Υπενθυμίζω ότι ο Πολάκης δημοσίως ως γιατρός και πρώην Αν. Υπουργός Υγείας συνέστησε σε μένα και ασφαλώς το διάβασαν και πολλοί άλλοι να πάρω ιβερμεκτίνη για τον COVID-19. Διαβάστε την ανακοίνωση του @US_FDA για να καταλάβετε το μέγεθος της ανευθυνότητας https://t.co/mRiaqEwect

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 22, 2021

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στις 2 Αυγούστου: ΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!(φωτό 1-2)

Στην Ιατρικη εγώ ποτέ δεν λέω κάτι που δεν ισχύει ή είναι επικίνδυνο!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!

Ρωτα και τους γιατρους του Σωτηρία ,Ρωτα και τον Τσιοδρα σας, διάβασε κι αυτά (φωτό 3-4),δες τι κάνουν στην Πορτογαλία,στην Ινδία κλπ και μετά τόλμησε να με αμφισβητήσεις!!!!

Ξανά περαστικά και τώρα που εχεις το προσωπικό σου παράδειγμα ,αυτών που έλεγα από πέρυσι τον Οκτώβρη-Νοέμβρη για τις μεταλλάξεις ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , “πως θα αρρωστήσουν και θα πεθάνουν μόνο οι ανεμβολιαστοι” …..

ΑΝΤΕ γιατί έχει και η υπομονή τα όρια της !!

ΥΓ .Ενα μειονέκτημα έχει η ιβερμεκτινη,είναι φτηνή….και χαλάει το αφήγημα σας για την πανδημία του “μοναδικού όπλου των εμβολίων” όπως κάνουν και τα μονοκλωνικά αντισώματα ….και για αυτό δεν τα φέρατε και θρηνήσαμε 13.000 νεκρούς!!!

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.