Αντώναρος – Μητσοτάκης Twitter: Ακόμα μία γκάφα

0
5
antonaros-–-mitsotakis-twitter:-akoma-mia-gkafa

Αντώναρος – Μητσοτάκης twitter: Ο Ευάγγελος Αντώναρος “αποκάλυψε” ότι ο πρωθυπουργός λείπει σε διακοπές

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιούσε συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Ευάγγελος Αντώναρος άφηνε να εννοηθεί με ανάρτησή του, στο twitter, ότι λείπει σε διακοπές. Ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή έκανε ανάρτηση στο twitter ότι ο πρωθυπουργός λείπει, επειδή δεν είδε αρκετούς αστυνομικούς έξω από το σπίτι του. Μάλιστα αναρωτιέται κιόλας πού είναι, υπονοώντας ότι πήγε για διακοπές…

“Πριν 1 ώρα πέρασα έξω από το σπίτι του @kmitsotakis στον Λυκαβηττο.Eρημιά από αστυνομικούς.4-5 όλοι κ όλοι.Αντί για τους 50-60 που έχει ακροβολισμένους συνήθως.Απόδειξη ότι λείπει.Που είναι αλήθεια;Το μόνο σίγουρο είναι ότι θ εμφανιστεί αύριο στη Βουλή.Aν κ ποτέ δν ξέρει κανείς”, έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Πριν 1 ώρα πέρασα έξω από το σπίτι του @kmitsotakis στον Λυκαβηττο.Eρημιά από αστυνομικούς.4-5 όλοι κ όλοι.Αντί για τους 50-60 που έχει ακροβολισμένους συνήθως.Απόδειξη ότι λείπει.Που είναι αλήθεια;Το μόνο σίγουρο είναι ότι θ εμφανιστεί αύριο στη Βουλή.Aν κ ποτέ δν ξέρει κανείς.

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) August 24, 2021

Πάντως, την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Προεδρεύων του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος. Σύμφωνα με την ενημέρωση, συζητήθηκε ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων στις πυρόπληκτες περιοχές, η στενότερη συνεργασία των Επιμελητηρίων με τα Υπουργεία και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω των πόρων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Πρωθυπουργός κατέγραψε τις προτάσεις των επιμελητηρίων και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Προηγούμενο άρθροΡέβη – Τότσικας σπίτι: Η Τήνος, αγαπημένος προορισμός με αναμνήσεις
Επόμενο άρθροΕκπρόσωπος Ταλιμπάν Mega: Ένοπλη αντίδραση αν οι Αμερικανοί δεν αποχωρήσουν