Γιος Ραγκούση – κορονοϊός: Ταλαιπωρείται ακόμα, 1,5 μήνα μετά

0
16
gios-ragkousi-–-koronoios:-talaiporeitai-akoma,-1,5-mina-meta

Την αποκάλυψη ότι ο γιός του, 23 χρονών, ταλαιπωρείται με τα συμπτώματα του κορονοϊού 1,5 μήνα μετά τη νόσηση, έκανε το πρωί μιλώντας στον Αντέννα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης. Ετσι έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημασία του εμβολιασμού, καθώς στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένη και η κ. Ερη Κουζουνά, μητέρα 5 παιδιών, η οποία, όπως είπε, δεν πρόκειται να εμβολιάσει τα παιδιά της, δύο εκ των οποίων είναι σε ηλικία άνω των 12 ετών. Όπως είπε χαρακτηριστικά “δικαίωμα μου είναι. Εγώ δεν ασκώ την γονική μέριμνα στα παιδιά μου; Θα μου πει το κράτος ή ο κάθε γιατρός τι να κάνω; Αγαπούν αυτοί περισσότερο τα παιδιά μου από εμένα;” “Ακολουθώ τις συστάσεις του παιδιάτρου μου και αν σε κάτι διαφωνώ, δεν το κάνω. Ο παιδίατρος μου δεν συναινεί στον εμβολιασμό”, είπε η πολύτεκνη μητέρα.

Η περιπέτεια του γιού του Γιάννη Ραγκούση “Εγώ έχω τρία παιδιά. Ο μεγάλος μου γιος δυστυχώς δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο και νόσησε. Τα δύο μικρότερα παιδιά μου, οι κόρες μου, έκαναν το εμβόλιο” εξήγησε ο Γιάννης Ραγκούσης, προσθέτοντας ότι αν και τα συμπτώματα που είχε ο γιος του κατά τη διάρκεια της νόσησης δεν ήταν πολύ σοβαρά, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από συμπτώματα μετά την Covid-19.

“Έχει ακόμη δυσκολίες 1,5 μήνα μετά που νόσησε σχετικές με το λαχάνιασμα, τη φυσική του κατάσταση, με προβλήματα του αναπνευστικού” ανέφερε. “Έχοντας την εμπειρία και των δύο παιδιών που εμβολιάστηκαν και του ενός που νόσησε, θέλω να πω ότι η νόσηση είναι πάρα πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Δεν πρέπει κανείς να παίζει με την υγεία των παιδιών διότι δεν είναι μόνο πώς θα περάσει το παιδί τη νόσο τις 3 ημέρες που μπορεί να κάνει πυρετό λίγο ή πολύ. Είναι και τι αφήνει μετά ο κορωνοϊός” τόνισε, συμπληρώνοντας ότι με την προσωπική του εμπειρία επαληθεύει αυτό που λένε παγκοσμίως οι επιστήμονες.

“100 φορές το εμβόλιο και οι πολύ μικρές παρενέργειες που μπορεί να παρουσιαστούν κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό, παρά οι παρενέργειες και η ίδια η νόσος του κορωνοϊού, που μπορεί να φέρει ακόμη και σε νέους ανθρώπους εντελώς απροσδόκητα αποτελέσματα” υπογράμμισε.

Προηγούμενο άρθροΟμιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2021: Δείτε Live από το Βελλίδειο
Επόμενο άρθροΚείμενο 160 προσωπικοτήτων – ΛΟΑΤΚΙ: Σάλος με τη δημόσια παρέμβαση