Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Λοβέρδος – τροπολογία για ανεμβολίαστους: Έλειπα, θα την είχα ψηφίσει

Σάλος έχει προκληθεί από το γεγονός ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν ψήφισε τα μέτρα και τις κυρώσεις εναντίον όσων γιατρών και νοσηλευτών του δημοσίου εμφανίζουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, ή σε ανεμβολίαστους ιδιώτες γιατρούς που επιχειρούν να ξεγελάσουν το σύστημα. Υπέρ της τροπολογίας τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ. Από την πλευρά των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25 καταψήφισαν, ενώ το ΚΙΝΑΛ απείχε από την ψηφοφορία -αντίστοιχη στάση τήρησε και στην ψήφιση των περιορισμών για τους ανεμβολίαστους γιατρούς στο δημόσιο – και το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, δήλωσε αντίθετος στην καταψήφιση της τροπολογίας από το ΚΙΝΑΛ. Έγραψε χαρακτηριστικά, στο Twitter:

«Βρίσκομαι στη Ρόδο σε περιοδεία και δεν συμμετείχα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες αξιολόγησης της τροπολογίας. Δηλώνω, όμως, οτι εάν ήμουν παρών την επιβολή προστίμου για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού θα πρότεινα να την ψηφίσουμε όσες αδυναμίες κι αν είχε», έγραψε ο κ. Λοβέρδος.

Βρίσκομαι στη Ρόδο σε περιοδεία

και δεν συμμετείχα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες αξιολόγησης της τροπολογίας.

Δηλώνω, όμως, οτι εάν ήμουν παρών την επιβολή προστίμου για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού θα πρότεινα να την ψηφίσουμε όσες αδυναμίες κι αν είχε.

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) September 8, 2021

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.