Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Φώφη Γεννηματά – Νίκος Παπανδρέου: Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση

Φώφη Γεννηματά – Νίκος Παπανδρέου: Ο Νίκος Παπανδρέου έχει αποστασιοποιηθεί από τις εσωκομματικές εξελίξεις

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο Νίκος Παπανδρέου αποφάσισε να δείξει την στήριξή του στην Φώφη Γεννηματά για την περιπέτεια της υγείας της. Αναρτώντας μία κοινή φωτογραφία τους, ο συγγραφέας και αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, έγραψε: «Ανέλαβες την Παράταξη στα δύσκολα… σε αυτά άλλωστε έχεις συνηθίσει. Και κάθε φορά, βγαίνεις νικήτρια! Φώφη, από χθες προσπαθώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις, αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να ξέρεις όμως, ότι είμαστε δίπλα σου και σε αυτή την μάχη και ευχόμαστε όλοι, το συντομότερο δυνατόν να επιστρέψεις ακόμη πιο δυνατή».

Ο Νίκος Παπανδρέου έχει αποστασιοποιηθεί από τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και από τον Δεκέμβριο του 2020 είχε δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Ολα ξεκίνησαν από δημοσίευμα εφημερίδας της Αχαΐας, «Νεολόγος Πατρών» που με «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα αναφέρει: Νίκος Παπανδρέου στον «Ν»: «Θέτω υποψηφιότητα, το θεωρώ χρέος μου».

Το δημοσίευμα άφηνε ευθέως να εννοηθεί ότι ο κ. Παπανδρέου έκανε δήλωση ή έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα της Αχαΐας, μια περιφέρεια η οποία αποτελεί ως γνωστόν πάλαι ποτέ «προπύργιο» παπανδρεϊσμού.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.