Ροδόπη: Στην Κυκλοφορία παραδόθηκε η γέφυρα των Αρριανών

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε από το πρωί της Δευτέρας η γέφυρα των Αρριανών, στον ομώνυμο Δήμο της Ροδόπης. Η τελετή παράδοσης της γέφυρας έγινε παρόντος του περιφερειάρχη, Χριστόδουλου Τοψίδη και του δημάρχου Αρριανών Χουσεϊν Ερδέμ. Το έργο είχε ενταχθεί σε χρηματοδότηση από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και για το λόγο αυτό προσεκλήθη και συμμετείχε στην ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Μάι 15, 2024 - 17:00
 0  7
Ροδόπη: Στην Κυκλοφορία παραδόθηκε η γέφυρα των Αρριανών
γεφυρα Αρριανων

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε από το πρωί της Δευτέρας η γέφυρα των Αρριανών, στον ομώνυμο Δήμο της Ροδόπης. Η τελετή παράδοσης της γέφυρας έγινε παρόντος του περιφερειάρχη, Χριστόδουλου Τοψίδη και του δημάρχου Αρριανών Χουσεϊν Ερδέμ.

Το έργο είχε ενταχθεί σε χρηματοδότηση από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και για το λόγο αυτό προσεκλήθη και συμμετείχε στην τελετή παράδοσης και ο τέως περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. “Η ολοκλήρωση της γέφυρας και η παράδοσή της προς χρήση στους πολίτες του Δήμου Αρριανών, συντελεί στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Ροδόπης”, σχολίασε ο περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος εν συνεχεία επισκέφθηκε, συνοδεία του δημάρχου και άλλα σημεία του οδικού δικτύου, όπου δρομολογούνται παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Νωρίτερα, έγινε σύσκεψη στην έδρα του Δήμου Αρριανών στη Φιλλύρα, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή και στα οποία δύναται να συνδράμει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

www.ertnews.gr