Ροδόπη: Εργαζόμενοι και καταναλωτές στους εμπορικούς δρόμους της Κομοτηνής

Στους ρυθμούς των δελεαστικών προσφορών κινείται η αγορά της Κομοτηνής. Με την κίνηση που καταγράφουν έμποροι κι εργαζόμενοι στα εμπορικά καταστήματα της πόλης να χαρακτηρίζεται ικανοποιητική, αλλά το ταμείο να γίνεται στο τέλος της περιόδου, όπως σημειώνουν στο www.ertnews.gr. Παρουσιάζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στέκονται στην οικονομική δυσπραγία των πολιτών, στην αλλαγή προτεραιοτήτων, όπως λένε, […] www.ertnews.gr

Ροδόπη: Εργαζόμενοι και καταναλωτές στους εμπορικούς δρόμους της Κομοτηνής


Στους ρυθμούς των δελεαστικών προσφορών κινείται η αγορά της Κομοτηνής. Με την κίνηση που καταγράφουν έμποροι κι εργαζόμενοι στα εμπορικά καταστήματα της πόλης να χαρακτηρίζεται ικανοποιητική, αλλά το ταμείο να γίνεται στο τέλος της περιόδου, όπως σημειώνουν στο www.ertnews.gr.

Παρουσιάζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στέκονται στην οικονομική δυσπραγία των πολιτών, στην αλλαγή προτεραιοτήτων, όπως λένε, με την αποπληρωμή των λογαριασμών να έρχονται στις πρώτες θέσεις και τις αγορές σε δεύτερη, αλλά και στον ανταγωνισμό των πωλήσεων μέσω ίντερνετ.

«Τα τελευταία χρόνια όλοι ζορίζονται οικονομικά» παρατηρούν υπάλληλοι που έχουν μακρά εμπειρία. Εργαζόμενες δεκαπέντε (15) και τρία (3) χρόνια στα εμπορικά καταστήματα της πόλης. Όσον αφορά στις επιλογές εργασίας που έχουν οι εργαζόμενοι στην αγορά; Προσθέτουν: «Καταστήματα ανοίγουν συνέχεια» με τις προσπάθειες να μην λείπουν, ομοίως και οι αναποδιές.

Όσον αφορά στους ίδιους τους καταναλωτές; Όπως σημειώνουν στο www.ertnews.gr οι «ματιές » στις βιτρίνες της πόλης δεν λείπουν, με τις αγορές σε είδη ένδυσης κι υπόδησης, όμως, να έρχονται σε πρώτη προτεραιότητα, αλλά όχι με την ίδια συχνότητα, όπως στο παρελθόν

www.ertnews.gr