Ρυζογαλάκια στα πήλινα !!!

 Ρυζογαλάκια λαχταριστά κ πολύ γευστικά !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε κατσαρολακι βραζω δυο φλυτζανακια ρυζι καρολινα με νερακι. Οταν βρασει ριχνω μια κουπα γαλα Νουνου εβαπορε αραιωμενο με νερακι, να βρασει κι αυτο .Σε μια κουπα γαλα Νουνου εβαπορε αραιωμενο με νερακι διαλυω 5 κ.σ ανθος αραβοσιτου Γιωτης 5 κ.σ κοφτες ζαχαρη ανακατευω και ριχνω στο κατσαρολακι σε μετρια τωρα φωτια να δεσει η κρεμαΑν χρειαστει ριχνω ακομα μια κουπα γαλα.Ριχνω την κρεμα μου σε μπωλακια αφου τα βρεξω με νερακι, πασπαλιζω γενναιοδωρα με κανελιτσα και σε 5 λεπτα με 10  τοποθετω στο ψυγειο σκεπασμενα με μεμβρανη.Αυτο το γλυκακι η την κρεμουλα δεν την προτιμουσα καθολου μικρη απ' οταν παντρευτηκα και την κανω με τα χερακια μου εχει γινει η αγαπημενη μου!!!!!!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ . Μαιρη Καπνιση ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Ρυζογαλάκια στα πήλινα !!! Ρυζογαλάκια λαχταριστά κ πολύ γευστικά !!!

ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρολακι βραζω δυο φλυτζανακια ρυζι καρολινα με νερακι.
 Οταν βρασει ριχνω μια κουπα γαλα Νουνου εβαπορε αραιωμενο με νερακι, να βρασει κι αυτο .
Σε μια κουπα γαλα Νουνου εβαπορε αραιωμενο με νερακι διαλυω 5 κ.σ ανθος αραβοσιτου Γιωτης 5 κ.σ κοφτες ζαχαρη ανακατευω και ριχνω στο κατσαρολακι σε μετρια τωρα φωτια να δεσει η κρεμα
Αν χρειαστει ριχνω ακομα μια κουπα γαλα.
Ριχνω την κρεμα μου σε μπωλακια αφου τα βρεξω με νερακι, πασπαλιζω γενναιοδωρα με κανελιτσα και σε 5 λεπτα με 10  τοποθετω στο ψυγειο σκεπασμενα με μεμβρανη.
Αυτο το γλυκακι η την κρεμουλα δεν την προτιμουσα καθολου μικρη απ' οταν παντρευτηκα και την κανω με τα χερακια μου εχει γινει η αγαπημενη μου!!!!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ . Μαιρη Καπνιση ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!