Σοφία Βογιατζάκη: Ξεκίνησα για πρώτη φορά ψυχοθεραπεία για να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος

«Με απασχολεί, γιατί ενώ ξέρω το καλό μου, δεν το κάνω για μένα, ενώ το κάνω για τους άλλους;» πρόσθεσε

Νοε 17, 2023 - 02:00
 0
Σοφία Βογιατζάκη: Ξεκίνησα για πρώτη φορά ψυχοθεραπεία για να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος

Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εποχή που βρισκόταν στο πρωινό του MEGA, αλλά και την ψυχανάλυση που ξεκίνησε. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, ανέφερε: «Απορώ πώς το έκανα αυτό το πράγμα και ξυπνούσα πρωί επί ολόκληρα χρόνια, στο πρωινό στο MEGA, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ράνια Θρασκιά». Όπως είπε, τώρα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να το κάνει αυτό. «Κοιμάμαι στις 5 το πρωί λόγω της παράστασης, τότε ξυπνούσα στις 6. Μου άφησε ωραίες μνήμες», εξήγησε. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που έχει ξεκινήσει και τους λόγους πίσω από την απόφαση αυτή.

«Ξεκίνησα για πρώτη φορά ψυχοθεραπεία. Η αφορμή ήταν ότι προσπαθώ να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος και δεν μπορώ. Όχι να ανεβοκατεβαίνω στα κιλά. Με απασχολεί, γιατί ενώ ξέρω το καλό μου, δεν το κάνω για μένα, ενώ το κάνω για τους άλλους; Θεωρώ ότι με αγαπάω. Ψάχνω την αιτία, γιατί τα κιλά μου είναι η αφορμή. Βγαίνουν κι άλλα πράγματα. Είμαι πολύ ειλικρινής, φοβίες έχω πολλές», είπε.

Πρόσθεσε επίσης: «Συνέβησαν πολλές ατυχίες στη ζωή μου κι είχα πολλή δουλειά, τόση που δεν πρόλαβα να περάσω τα στάδια του πένθους. Μου βγαίνουν πράγματα που δεν γνώριζα. Μου λένε ότι έχω αλλάξει. Είχα θλίψη, ενώ πλέον έχω και χαρά». Τέλος, για το «political correct», ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει αυτό που τον κάνει χαρούμενο και αισθάνεται καλά με αυτό. Άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί. Δεν θα κρίνω την επιλογή ενός ανθρώπου. Με όλο αυτό που έχει γίνει με τα social media που ο καθένας λέει ό,τι θέλει, αυτό είναι τρομοκρατικό. Όλα θέλουν ένα μέτρο».