Σπέσιαλ Κορμός !!!

Σπέσιαλ Κορμός  !!! Απλά τέλειος!!!-Τελικά το πιο εύκολο ωραίο οικονομικό διαχρονικό γλυκάκι .. ! Ας γλυκαθούμε λίγο... !!!Υλικά: 500 γρ μπισκότα Πτι Μπερ Παπαδοπουλου,250 ml γάλα φρέσκο,60 γρ κακάο,150 γρ βούτυρο,20 ml κονιάκ,125 γρ ζάχαρη,200 γρ σοκολάτα κουβερτουρα γάλακτος!    Εκτέλεση: Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ!    Βάζουμε στην εστία σε ένα κατσαρολάκι τα υλικά εκτός την σοκολάτα και το βράζουμε 2 λεπτά! Ρίχνουμε το μείγμα στα μπισκότα τα ανακατεύουμε και στην συνέχεια βάζουμε το μείγμα σε λαδόκολλα δίνουμε το στρογγυλό σχήμα το κλείνουμε και το βάζουμε κατάψυξη ! Την επόμενη μέρα κόβουμε κομμάτια και τα βουτάμε από την μια μεριά στην λιωμένη σοκολάτα!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!! 

Νοε 17, 2023 - 03:00
 0
Σπέσιαλ Κορμός  !!!


Σπέσιαλ Κορμός  !!! Απλά τέλειος!!!-Τελικά το πιο εύκολο ωραίο οικονομικό διαχρονικό γλυκάκι .. ! Ας γλυκαθούμε λίγο... !!!

Υλικά:

 500 γρ μπισκότα Πτι Μπερ Παπαδοπουλου,

250 ml γάλα φρέσκο,

60 γρ κακάο,

150 γρ βούτυρο,

20 ml κονιάκ,

125 γρ ζάχαρη,

200 γρ σοκολάτα κουβερτουρα γάλακτος!    

Εκτέλεση: 

Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ!   

 Βάζουμε στην εστία σε ένα κατσαρολάκι τα υλικά εκτός την σοκολάτα και το βράζουμε 2 λεπτά! Ρίχνουμε το μείγμα στα μπισκότα τα ανακατεύουμε και στην συνέχεια βάζουμε το μείγμα σε λαδόκολλα δίνουμε το στρογγυλό σχήμα το κλείνουμε και το βάζουμε κατάψυξη ! 

Την επόμενη μέρα κόβουμε κομμάτια και τα βουτάμε από την μια μεριά στην λιωμένη σοκολάτα!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!