Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Σοβαρά προβλήματα με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Γήπεδο ΑΕΚ: Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στο νέο της κλειστό στα Άνω Λιόσια

Μετά από δεκαετίες η Ένωση απέκτησε το δικό σπίτι στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Στην πρεμιέρα της με αντίπαλο την Λάρισα η ομάδα του Στέφανου Δέδα ξεκίνησε νικηφόρα την νέα της εποχής, έχοντας στο πλευρό της τον κόσμο της ομάδας που δημιούργησε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Όμως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η μη στεγανοποίηση της οροφής έχει ήδη προκαλέσει μούχλα σε ένα παρκέ το οποίο και αντικαταστάθηκε με έξοδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

«Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπο που ήταν άστεγο για δεκαετίες», δήλωσε ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Χήνας στο CosmoteSports με τον υπεύθυνο του γηπέδου, Γιώργο Πραχαλιά, να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου:

«Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει. Η ΚΑΕ ΑΕΚ το έχει πληρώσει ήδη αλλάζοντας παρκέ γιατί είχε μουχλιάσει το προηγούμενο. Δεν έχει επισκευαστεί ακόμα. Ελπίζουμε να προλάβουμε το βαρύ χειμώνα που έρχεται. Το 2004 είχε απαγορευτικό έγγραφο από την Πυροσβεστική για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.