Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, με στόχο την καλύτερη και ολοκληρωμένη προστασία του σε μεγάλο εύρος του Δήμου. Η ενίσχυση της αντιπλημμυρικής κάλυψης υλοποιείται με ίδια μέσα και ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου καθώς και σε συνεργασία μετην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Οι δράσεις στοχεύουν στην πρόληψη και τον περιορισμό πιθανών προβλημάτων από τυχόν […] www.ertnews.gr

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών


Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, με στόχο την καλύτερη και ολοκληρωμένη προστασία του σε μεγάλο εύρος του Δήμου.

Η ενίσχυση της αντιπλημμυρικής κάλυψης υλοποιείται με ίδια μέσα και ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου καθώς και σε συνεργασία μετην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Οι δράσεις στοχεύουν στην πρόληψη και τον περιορισμό πιθανών προβλημάτων από τυχόν έντονα καιρικά φαινόμενα και στην προστασία ανθρώπων, περιουσιών, υποδομών και περιβάλλοντος, ενώ συγχρόνως συντάχθηκε η μελέτη και αναμένεται η δημοπράτηση από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών του έργου για την αντιμετώπιση ανάλογων φαινομένων το χειμώνα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας που δημοπράτησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και αφορά χειμάρρους και ποτάμια εντός του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

www.ertnews.gr