Πιπεριές Φλωρίνης !!!!

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΣΙ!!ΥΛΙΚΑ2 κιλά πιπεριές7 - 8 σκελίδες σκόρδοΜερικά κλωναρακια μαϊντανό 1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο 1 ποτηράκι κρασιού ξύδι Αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗΠλενουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε σε ταψί με χαρτί ψησίματος .Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 250 βαθμούς Κελσιου και ψήνουμε 20 λεπτά απο τη μια πλευρά  και τις γυρίζουμε  άλλα 10 λεπτά από την άλλη .Τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα σκεπάζουμε με το καπάκι και τις αφήνουμε να ιδρώσουν περίπου 45 λεπτά ,κατόπιν βγάζουμε τη φλούδα βγαίνει εύκολα.Τις κόβουμε στη μέση αφαιρούμε τα σπόρια  και τις τοποθετουμε σε μπολ με σειρά ,βάζουμε σκόρδο κομμένο σε φετάκια, μαϊντανό ,αλάτι, ξύδι και λάδι ,το κρατάμε στο ψυγειο .Οταν θελουμε να σερβίρουμε το βγάζουμε 20 λεπτά νωρίτερα επειδή το ελαιόλαδο παγώνει στο ψυγειο  .Αν θελουμε βάζουμε σπορέλαιο ή μισό μισό ,εγώ προτιμώ το ελαιόλαδο.Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Litsa KokkoniΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Πιπεριές Φλωρίνης !!!!



ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΣΙ!!


ΥΛΙΚΑ
2 κιλά πιπεριές
7 - 8 σκελίδες σκόρδο
Μερικά κλωναρακια μαϊντανό
1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κρασιού ξύδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε σε ταψί με χαρτί ψησίματος .
Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 250 βαθμούς Κελσιου και ψήνουμε 20 λεπτά απο τη μια πλευρά  και τις γυρίζουμε  άλλα 10 λεπτά από την άλλη .
Τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα σκεπάζουμε με το καπάκι και τις αφήνουμε να ιδρώσουν περίπου 45 λεπτά ,κατόπιν βγάζουμε τη φλούδα βγαίνει εύκολα.
Τις κόβουμε στη μέση αφαιρούμε τα σπόρια  και τις τοποθετουμε σε μπολ με σειρά ,βάζουμε σκόρδο κομμένο σε φετάκια, μαϊντανό ,αλάτι, ξύδι και λάδι ,το κρατάμε στο ψυγειο .
Οταν θελουμε να σερβίρουμε το βγάζουμε 20 λεπτά νωρίτερα επειδή το ελαιόλαδο παγώνει στο ψυγειο  .
Αν θελουμε βάζουμε σπορέλαιο ή μισό μισό ,εγώ προτιμώ το ελαιόλαδο.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Litsa KokkoniΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ