Μαρούσι: Μέτρα πυροπροστασίας και καθαριότητας σε εξέλιξη

Ο Δήμος Αμαρουσίου εντατικοποιεί τις προσπάθειες για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την αντιπυρική προστασία ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Υπό την εποπτεία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και σε συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, Πέτρο Κόνιαρη (Καθαριότητα) και Ιωάννη Ιωαννίδη (Περιβάλλον), υλοποιούνται με ταχείς ρυθμούς εκτεταμένα έργα.
Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εντατικοί καθαρισμοί και απολυμάνσεις κάδων με ειδικά οχήματα, καθώς και παράλληλος καθαρισμός δρόμων και πεζοδρομίων.
Παράλληλα, διεξάγονται αποψιλώσεις ξηρών χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους και παραρεμάτιες περιοχές σε όλη την πόλη, ως προληπτικό μέτρο κατά των πυρκαγιών. Αυτές οι εργασίες θα επαναλαμβάνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, ανάλογα με τις ανάγκες.
Ο Δήμαρχος καλεί τους πολίτες να συμβάλουν ενεργά, ενημερώνοντάς τους για τις υποχρεώσεις τους σχετικά με τη διαχείριση απορριμμάτων, την αποφυγή εύφλεκτων υλικών και τον υποχρεωτικό καθαρισμό των ιδιοκτησιών/οικοπέδων τους, σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






