Πολιτική

Τσίπρας: Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση δικτύων και ενεργειακών φορέων (video)

Τσίπρας:-Το-σχέδιο-της-κυβέρνησης-είναι-η-πλήρης-ιδιωτικοποίηση-δικτύων-και-ενεργειακών-φορέων-(video)

Με τη φράση «η περιβαλλοντική πολιτική της ΝΔ είναι μια μεγάλη απάτη», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε δριμεία κριτική στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης για το περιβάλλον, στην εκδήλωση του τμήματος Οικολογίας για τις προστατευόμενες περιοχές «ΝΑTURA 2000«.

O κ. Τσίπρας συνεχίζοντας την κριτική του στην κυβέρνηση τόνισε ότι «το μόνο σχέδιο που έχει είναι αυτό της ιδιωτικοποίησης δικτύων και ενεργειακών φορέων» και κατηγόρησε στο σημείο αυτό τον κ. Χατζηδάκη λέγοντας ότι «επιχαίρει» αυτή την εβδομάδα ότι έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιωτικοποιήσεων της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι «έτσι όμως υποθηκεύει το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών.

Η κυβέρνηση όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας προετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση για την κατεδάφιση του συστήματος διακυβέρνησης των περιοχών Natura 2000 και ακυρώνει την πολιτική πρόληψης δασικών πυρκαγιών, που είχε εξασφαλισμένο προϋπολογισμό.

«Εμείς επενδύσαμε σε μία διαφορετική προσέγγιση, η οποία στοχεύει στον οικολογικό μετασχηματισμό της οικονομίας και στο περιβάλλον» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Γιάννης Τρουπής

Σχετικές αναρτήσεις

Π. Πικραμένος: Έχει προοδευτικές απόψεις, σηματοδοτεί το νέο (audio)

kavala247

Προκαλεί πάλι η Άγκυρα: «Απάνθρωπη η Ελλάδα»-Αυστηρή απάντηση του ΥΠΕΞ

kavala247

Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν-Κυρώσεις κατά Τουρκίας από την ΕΕ-Η απάντηση της Αθήνας (video)

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα