Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι διακόπτεται Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Η-Ελληνική-Ολυμπιακή-Επιτροπή-ανακοινώνει-ότι-διακόπτεται-Ολυμπιακή-Λαμπαδηδρομία

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι διακόπτει την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία με σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της, που κοινοποιήθηκε στον Δήμο Κομοτηνής πριν από λίγο, αναφέρονται τα εξής:


«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή Αφής του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη και παρά τις συστάσεις προς το κοινό να μη συγκεντρώνεται στις Τελετές στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας πήρε τη δύσκολη – αλλά επιβεβλημένη απόφαση – να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί του ελληνικού εδάφους.


Η απόφαση λήφθηκε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά αίσθηση ευθύνης, καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται η λογική στάση από όλες τις πλευρές.


Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» θα γίνει κανονικά την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού.»

Σχετικές αναρτήσεις

Συναυλία με τον Λεωνίδα Καβάκο και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

kavala247

Σέρρες: Βρέθηκε σώα η 45χρονη που αγνοούνταν από την Πέμπτη

kavala247

Κομοτηνή: 15-2-2020 ΕΡΤ Ειδήσεις

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα