Καβάλα Περιφέρεια ΑΜΘ

Καβάλα: Στήριξη της αγοράς από τον δήμο Καβάλας

Καβάλα:-Στήριξη-της-αγοράς-από-τον-δήμο-Καβάλας

Η έμπρακτη στήριξη της τοπικής αγοράς και δη των καταστημάτων που ανέστειλαν τη λειτουργία τους ή έχουν απωλέσει ένα σημαντικό μέρος των καθημερινών τους εσόδων, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αποτελεί πρώτιστο μέλημα της διοίκησης του Δήμου Καβάλας.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, ζητώντας την άμεση και πιεστική παρέμβαση του προς τον αρμόδιο Υπουργό, προκειμένου να εφαρμοστεί, το συντομότερο δυνατόν, ειδική δέσμη μέτρων ανακούφισης των επιχειρήσεων. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας έχουν ήδη ασχοληθεί με το εν λόγω ζήτημα και μετά την έκδοση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, την περασμένη Παρασκευή 20 Μαρτίου, θα προχωρήσουν στην εξειδίκευση των οικονομικών ελαφρύνσεων.

Σχετικές αναρτήσεις

Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής: Τιμή και δόξα στον Μανώλη Γλέζο

kavala247

Κομοτηνή: Διαμαρτύρονται για τις δεσμεύσεις λογαριασμών δικαιούχων ενισχύσεων οι κτηνοτρόφοι

kavala247

Πανσερραϊκός: «Λιονταράκια» με ταλέντο και ήθος στο 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Φιλίας!

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα