Δέσποινα Βανδή: «Δεν προσδιορίζομαι μέσα από τα παιδιά μου μόνο, θέλω να είμαι ο αέρας στα φτερά τους»

Μάιος 23, 2025 - 14:00
 2
Δέσποινα Βανδή: «Δεν προσδιορίζομαι μέσα από τα παιδιά μου μόνο, θέλω να είμαι ο αέρας στα φτερά τους»

«Αυτό μας έχει σώσει μέχρι σήμερα και είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά με τα παιδιά μου», αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της. Σε μια εκτενή συνομιλία που παραχώρησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις μουσικές της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε με τρυφερότητα στη σχέση που έχει αναπτύξει με τα δύο της παιδιά.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε: «Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά μου, έχουμε έναν εξαιρετικό δεσμό. Δεν έχω βιώσει με την κόρη μου τις τυπικές συγκρούσεις της εφηβείας, όπως άλλοι γονείς. Ποτέ δεν το έζησα αυτό. Η σχέση μας είναι γεμάτη αγάπη και είμαστε πολύ κοντά. Φυσικά, διαφωνούμε, αλλά η επικοινωνία μας είναι το πιο σημαντικό».

Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τέλεια μητέρα. Κάνω λάθη, αλλά και σωστές επιλογές. Το κρίσιμο για εμάς είναι να μιλάμε ανοιχτά και να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας: «Μου άρεσε αυτό», «Γιατί το είπες;», «Με πείραξε αυτό». Αυτό μας έχει κρατήσει ενωμένους μέχρι σήμερα».

«Δεν ορίζομαι μόνο από τα παιδιά μου. Θέλω να είμαι ο αέρας που θα τους σηκώσει και θα τους επιτρέψει να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Δεν θα τους κατευθύνω προς την κατεύθυνση που θα ήθελα εγώ. Θέλω να κάνουν και αυτοί τα λάθη και τις σωστές επιλογές τους, ώστε να φτάσουν εκεί που τους αναλογεί», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή στην ραδιοφωνική της συνέντευξη.

The post Δέσποινα Βανδή: «Δεν προσδιορίζομαι μέσα από τα παιδιά μου μόνο, θέλω να είμαι ο αέρας στα φτερά τους» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0