Γιώργος Λιάγκας για Κώστα Τσουρό: «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καναλιού να κόψει την εκπομπή»

Ιουν 23, 2025 - 16:30
Γιώργος Λιάγκας για Κώστα Τσουρό: «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καναλιού να κόψει την εκπομπή»

«Για μένα το σημαντικό είναι να μην χάσουν οι άνθρωποι τα χρήματά τους. Εξάλλου, όλοι γνωρίζαμε ότι η εκπομπή θα έφτανε στο τέλος της», δήλωσε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος αποχώρησε από το Mega δύο εβδομάδες πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, με απόφαση του σταθμού.

Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς σε πολλές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένου του Πρωινού. Ο

Γιώργος Λιάγκας ήθελε να κάνει μια συγκεκριμένη δήλωση κατά τη διάρκεια της συζήτησης. «Το κανάλι δεν του δίνει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει μέσω της δικής του συχνότητας. Δεν κρίνω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος. Προσωπικά, θα ήθελα να διασφαλιστεί ότι θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές. Από τη στιγμή που το κανάλι αποφάσισε να διακόψει την εκπομπή, κάτι που είναι δικαίωμά του, θα μπορούσε να δηλώσει ότι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν για τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Αυτό θα ήταν μια ένδειξη αξιοπρέπειας από το κανάλι, καθώς δεν θα έπρεπε να μείνουν απλήρωτοι οι άνθρωποι». «Τώρα, το να μην επιθυμεί κάποιος να αποχαιρετήσει από τη συχνότητά μου όταν έχει ήδη συμφωνήσει αλλού… Τα κανάλια ανήκουν στους ιδιοκτήτες και στα στελέχη τους που παίρνουν τις αποφάσεις, και αυτό είναι απολύτως σωστό. Για μένα, το κύριο θέμα είναι να μην χάσουν οι άνθρωποι τα χρήματά τους. Όλοι γνωρίζαμε ότι η εκπομπή θα ολοκλήρωνε τον κύκλο της», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

The post Γιώργος Λιάγκας για Κώστα Τσουρό: «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καναλιού να κόψει την εκπομπή» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0