Πρωτοκαθεδρία για την Επιτροπή Γυναίκες της Αγάπης στον τομέα της Φιλανθρωπίας

Είναι από τις φορές που φωνάζεις πως ναι υπάρχει ανθρωπιά, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σκέφτονται τον συνάνθρωπό τους, μέσα σε μια κοινωνία που φλερτάρει με την ανθρωποφαγία.
Αναφερόμαστε στην Φιλανθρωπική Επιτροπή Γυναίκες της Αγάπης που κατάφερε να πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων για τον Μήνα Μάιο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Η Φιλανθρωπική Επιτροπή Γυναίκες της Αγάπης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης, κατάφερε να πραγματοποιήσει τη διανομή τροφίμων και του μήνα Μαΐου, ώστε να καλύψει ανάγκες των ωφελούμενων οικογενειών. Η δική σας έμπρακτη συνεισφορά σε Δωρεές και τρόφιμα, αποτελεί την κινητήρια δύναμη της ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ώστε να προσπαθούμε όλο και περισσότερο να μεγαλώνει το έργο μας, για να βοηθάμε όλο και περισσότερο τους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό μας Smirdex abrasives industry που μένει στο πλευρό μας απλόχερα και με Αγάπη στο έργο μας καθώς και την αλευροποιία Kalopita IKE που προσφέρει κάθε μήνα 50 κιλά αλεύρι. Ευχόμαστε υγεία σε όλους μας, ώστε όλοι μαζί να τα καταφέρνουμε».
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






