Περιφέρεια ΑΜΘ Σέρρες

Ένωση Εστιατόρων Ν.Σερρών: Θα κλείσουμε τα μαγαζιά μας χωρίς αντιδράσεις εάν υπάρξει κυβερνητική απόφαση

Ένωση-Εστιατόρων-Ν.Σερρών:-Θα-κλείσουμε-τα-μαγαζιά-μας-χωρίς-αντιδράσεις-εάν-υπάρξει-κυβερνητική-απόφαση

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, με σεβασμό στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και υπακοή στα μέτρα της πολιτείας οφείλουμε όλοι να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής στα καταστήματά μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών επαγγελμάτων Ν.Σερρών «Η Αγία Βαρβάρα»

«Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού ήταν ένα ακόμα «χτύπημα» για τους επαγγελματίες. Ένα ακόμα «χτύπημα» για την οικονομία της χώρας. Σε καμία περίπτωση, όμως, το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχετε περιέλθει και η απαισιοδοξία που πιθανόν σας έχει καταβάλει, να αποτελέσουν τα κίνητρα για την μη τήρηση οδηγιών των μέτρων υγιεινής που ανακοίνωσε η κυβέρνηση προκειμένου να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα περισσότερο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα τονίζεται πως σε περίπτωση κυβερνητικής απόφασης για κλείσιμο των καταστημάτων θα εφαρμοστεί το μέτρο χωρίς αντιδράσεις «Σε περίπτωση κυβερνητικής απόφασης κλεισίματος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού ,ανακοινώνουμε πως ως Ένωση Εστιατόρων Ν. Σερρών συντασσόμαστε και συμφωνούμε πλήρως με το μέτρο. Θα το εφαρμόσουμε χωρίς αντιδράσεις.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως οι φορείς που μας εκπροσωπούν σε πανελλαδικό επίπεδο έχουν ήδη επαφές με τα αρμόδια υπουργεία και την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να υπάρξουν χρηματοδοτικά εργαλεία για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικές αναρτήσεις

Κομοτηνή: Τι ζήτησαν από τον Πρωθυπουργό οι Συμβολαιογράφοι

kavala247

Πανσερραϊκός: «Βόμβα μεγατόνων» με Σουλεϊμάν Όμο

kavala247

Ξάνθη: Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα