Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Στις Καστανιές του Έβρου ο αντιπεριφεριάρχης Ροδόπης

Στις-Καστανιές-του-Έβρου-ο-αντιπεριφεριάρχης-Ροδόπης

Βραδινή επίσκεψη με τον αστυνομικό Δντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη και τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας Ροδόπης Δημήτρη Παπαλεξίου στα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου  πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο κος Νίκος Τσαλικίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής τους επισκέφτηκαν την ομάδα κρούσης Ροδόπης, την διμοιρία υποστήριξης και την ΟΠΚΕ της διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

«Εκφράσαμε την απεριόριστη εκτίμηση μας και μεταφέραμε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες από όλους τους Ροδοπίτες για το υψηλό ηθικό και εθνικό φρόνημα τους και την υψηλή επιχειρησιακή ικανότητα τους εδώ στα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης με την Τουρκία.» τόνισε ο κος Τσαλικίδης αναφερόμενος στην επίσκεψη και σημείωσε «ότι ήτανε από τις πρώτες διμοιρίες που κατέφτασαν στα σύνορα, είναι και θα είναι εκεί για όλους εμάς με την ψυχή και το σώμα αφού συμμετέχουν όλοι τους εθελοντικά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.»

Σχετικές αναρτήσεις

Κομοτηνή: Κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου

kavala247

Αστυνομία Ξάνθης: Κλιμάκιο ελέγχου και γιατρός για θερμομέτρηση στο 8ο χιλιόμετρο

kavala247

Κομοτηνή: Επιστολή Δημήτρη Χαρίτου για τα ΕΛΤΑ Ιάσμου

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα