Καβάλα Περιφέρεια ΑΜΘ

Καβάλα: Μέτρα του δήμου Καβάλας για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κορoνοϊού

Καβάλα:-Μέτρα-του-δήμου-Καβάλας-για-να-αποφευχθεί-το-ενδεχόμενο-εξάπλωσης-του-κορoνοϊού

Ο Δήμος Καβάλας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με τη λήψη προστατευτικών μέτρων για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κορoνοϊού, έχει προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Επίσης εφαρμόζεται αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες ενώ ανεστάλη η λειτουργία της Δημοτικής Σχολής Χορού και κάθε δραστηριότητα στο Πολιτιστικό Κέντρου του δήμου, στο κτίριο «Πυθαγόρας». Τηρώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ισχύει αναστολή λειτουργίας του ΚΕΠ της Δημοτικής Αγορά. Οι πολίτες της περιοχής θα εξυπηρετούνται από το ΚΕΠ που βρίσκεται στο ισόγειο της Πρώην Νομαρχίας.


Επιπλέον, ο Δήμος Καβάλας καλεί τους πολίτες να προσέρχονται στις συναλλασσόμενες με το κοινό υπηρεσίες, μόνο για τις επείγουσες υποθέσεις και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα ατομικής υγιεινής και στις επίσημες ανακοινώσεις των κρατικών φορέων, για την καλύτερη δυνατή προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Σχετικές αναρτήσεις

Δράμα: Σύλληψη για παρεμπόριο

kavala247

Ξάνθη: Μήλα από το Μυρωδάτο

kavala247

Χωρίς λαϊκές αγορές ο δήμος Παγγαίου

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα