Πολιτική

Και άλλα μέτρα για να προλάβουμε τονίζει ο Στ. Πέτσας στην ΕΡΤ (video)

Και-άλλα-μέτρα-για-να-προλάβουμε-τονίζει-ο-Στ.-Πέτσας-στην-ΕΡΤ-(video)

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει  στη λήψη και άλλων μέτρων με σκοπό να προλάβουμε, τόνισε ο Στέλιος Πέτσας στην ΕΡΤ υπογραμμίζοντας και πάλι ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειαστεί καθώς είναι καθοριστικό  να πιάσουμε τη διασπορά στην αρχή. Αναφέρθηκε μάλιστα στις εικόνες του Σαββατοκύριακου και τις γεμάτες παραλίες και στην αντίστοιχη κυβερνητική αντίδραση με το κλείσιμό του. Πρόσθεσε ότι θα γίνουν προσεχώς ανακοινώσεις για την ενδυνάμωση του ΕΣΥ με νέες κλίνες.

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε,  ότι έχουν γίνει επαφές με τον αρχιεπίσκοπο και η κυβέρνηση αναμένει την απόφαση της Ιεράς Συνόδου για το θέμα των εκκλησιών, που συνεδριάζει σήμερα  και τόνισε πως όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως «δεν δοκιμάζεται η πίστη μας  αλλά η συλλογική μας ωριμότητα» και επομένως πρέπει να πάρουμε μέτρα αποφυγής συνωστισμού. Ο υπουργός διατύπωσε την άποψη ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε να υπάρξει μια «φυσιολογική αυτορρύθμιση της Εκκλησίας».

Αναφερόμενος στο κρούσμα του κορονοϊού που εντοπίστηκε στη σύζυγό του είπε πως ακολουθεί σχολαστικά τις οδηγίες του γιατρού και του ΕΟΔΥ, παραμένει απομονωμένη στο σπίτι και σε λίγες ημέρες  η περιπέτεια αυτή θα αποτελεί παρελθόν. Δεν χρειάζεται πανικός και με το παραμικρό να τρέχουμε στο νοσοκομείο  τόνισε ο κ. Πέτσας.

Πηγή ΕΡΤ

Σχετικές αναρτήσεις

Ν. Παναγιωτόπουλος: Οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις πρέπει με κάθε τρόπο να λειτουργούν (video)

kavala247

Φ. Γεννηματά: Τα μέτρα δεν επαρκούν-Διάλογος για συνολικό σχέδιο (video)

kavala247

Παναγιωτόπουλος από τον Έβρο: Τα σύνορα φρουρούνται άριστα-Έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ- Τον ΠτΔ ενημέρωσε ο Πρωθυπουργός (video)

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα