Περιφέρεια ΑΜΘ Σέρρες

ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή στους επιτήδειους

ΕΛ.ΑΣ:-Προσοχή-στους-επιτήδειους

Την προσοχή όλων επέστησε ο  Προϊστάμενος δημοσίων σχέσεων Αστυνομικής δ/νσης Κεντρικής Μακεδονίας Πέτρος Τάνος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών μετά των εντοπισμό περιπτώσεων, όπου επιτήδειοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι Δήμων για τη διενέργεια απολυμάνσεων. Ο κ. Τάνος ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση οι Δήμοι δεν έχουν κλιμάκια για απολυμάνσεις σε σπίτια και σε περίπτωση που συμβεί να μην ανοίξουν την πόρτα τους και να ειδοποιήσουν το 100.

Επίσης ενημέρωσε και για  απατηλά SMS ή emails που υπόσχονται δώρα από εμπορικά καταστήματα με σκοπό είτε να τους υφαρπάξουν τα προσωπικά τους στοιχεία και να τα χρησιμοποιήσουν σε εγκληματικές πράξεις, είτε να τους αποσπάσουν χρήματα είτε να απαντήσουν στα SMS και να χρεωθεί υπέρογκα ο λογαριασμός τους. Σε αυτή την περίπτωση – είπε ο κ. Τάνος- δεν απαντούμε στα παραπλανητικά απεσταλθέντα και ενημερώνουμε την αστυνομία.

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Π.Σ. Σερρών: Για τις πρώτες νίκες κόντρα στις ομάδες της Ε.Π.Σ. Θράκης

kavala247

Δενδροφύτευση 100 δενδρυλλίων πλατάνου στις αυλές των σχολείων

kavala247

Κατανέμονται οι νέες άδειες φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το 2020

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα