Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Γ. Παπαχρόνης: Ευχαριστούμε όλους τους τακτικούς εθελοντές αιμοδότες

Γ.-Παπαχρόνης:-Ευχαριστούμε-όλους-τους-τακτικούς-εθελοντές-αιμοδότες

Ο πρόεδρος του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Ξάνθης Ή Αγάπη’, Γιάννης Παπαχρόνης ευχαριστεί όλους τους εθελοντές και τον Χορευτικό ‘Ομιλο Ξάνθης που διέθεσε τα γραφεία του προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εξωτερική αιμοδοσία εκτός Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Στην ανάρτηση του αναφέρει:


Ευχαριστούμε όλους τους τακτικούς εθελοντές αιμοδότες (46 τον αριθμό) που σήμερα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα «της αγάπης».

Ευχαριστούμε τον Χορευτικό ‘Ομιλο Ξάνθης που διέθεσε τα γραφεία του προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εξωτερική αιμοδοσία εκτός Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον επαγγελματισμό του.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας «με την προσφορά ζωής και αγάπης» για την επόμενη Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 όπως και την μεθεπόμενη Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 από τις 09:00 έως τις 14:00 στην κεντρική αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης (καπνεργατών 1) -σε μια μεγαλύτερη αίθουσα- προκειμένου να έχουμε μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια για όλους μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Κορονοϊός: Κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. κοντά στους επαναπατρισθέντες φοιτητές της Θράκης

kavala247

Σωτήρης Σέρμπος: Είναι ένα οργανωμένο σχέδιο εκ μέρους των Τουρκικών Αρχών

kavala247

Κομοτηνή: 14-3-2020 ΕΡΤ Ειδήσεις

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα