Απίθανο στιφάδο !!!

Στιφάδο θέλανε ... Τους το έφτιαξα και ποιος να αντισταθεί ...Μέλι, με πολύ τρυφερό κρέας να λιώνει στο στόμα !!!!
Υλικά
1 κιλό χτένι μοσχάρι
20 κρεμμυδάκια -δεν βρήκα πολύ μικρά πήρα μέτρια -
2 ώριμες ντομέτες περασμένες στον τρίφτη
1 κουτ σούπας πελτέ
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί κατά προτίμηση κόκκινο
3 φύλλα δάφνης
1 κουτ γλυκού ζάχαρη
3 γαρύφαλλα
1 ξυλάκι κανέλας
αλάτι πιπέρι
.
Σε πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι κ σοτάρουμε το μοσχαράκι μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές .
Το βγάζουμε κ το αφήνουμε στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια κ τα σοτάρουμε μέχρι να γιαλύσουν.
Προσθέτουμε κ το σκόρδο κ σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το μοσχαράκι στην κατσαρόλα προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα το πελτέ την ζάχαρη τα φύλλα δάφνης τα γαρύφαλλα κ το ξυλάκι κανέλας .
Σβήνουμε με το κρασί κ το αφήνουμε να πάρει βράση για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε 3 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό νερό ή ζωμό και αλατοπιπερώνουμε .
Χαμηλώνουμε την φωτιά σκεπάζουμε την κατσαρόλα κ μαγειρεύουμε περίπου 2 ώρες ή μέχρι να δείτε να μαλακώσει το κρέας κ να δημιουργηθεί μια δεμένη σάλτσα .
,
.
Κατά την διάρκεια του μαγειρέματος το παρακολουθούμε κ προσθέτουμε αν χρειαστεί νερό πάντα ζεστό .
Επίσης το δοκιμάζουμε κ στο αλάτι μήπως πρέπει να προσθέσουμε .
Γίνετε απίθανο !!!!
Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






