Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μήνυση Γιαννακόπουλου κατά των Αγγελόπουλων και του Νίκου Λεπενιώτη

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό, καθώς ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας (2/6) μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και υποκίνηση σε βία κατά των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς και του διευθυντικού στελέχους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Νίκου Λεπενιώτη. Η κίνηση αυτή, που συνοδεύτηκε από ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας, αποτελεί νέα κλιμάκωση στην ήδη έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί μεταξύ των δύο ιστορικών αντιπάλων του ελληνικού μπάσκετ, στον απόηχο του δεύτερου τελικού της Basket League.
Οριακή κρίση στο ελληνικό μπάσκετ
Λεσόρ: «Πώς γίνεται να βρίζετε την Τουρκία, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ήσασταν πιο Τούρκοι και από τους οπαδούς της Φενέρ»
Ο κ. Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη μέσω αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ με τη μήνυση επιχειρεί να απαντήσει νομικά σε πρόσφατες δηλώσεις της πλευράς του Ολυμπιακού, οι οποίες θεωρήθηκαν από τον ίδιο προσβλητικές και προτρεπτικές σε κοινωνική ένταση. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέχρι στιγμής, δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, ενώ η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει έντονες συζητήσεις στους αθλητικούς και νομικούς κύκλους. Το ενδεχόμενο νέων εξελίξεων εντός των επομένων ωρών θεωρείται πιθανό, καθώς το ζήτημα πλέον περνά στα χέρια των εισαγγελικών αρχών.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






