Μπακαλιάρος με κουρκούτι και σκορδαλιά!!

Μπακαλιάρος με τραγανό κουρκούτι και σκορδαλιά!! Με έτοιμο κατεψυγμένο και ξαρμυρισμένο ....Γιατί μας αρέσει πολύ αυτό το φαγητό παντός καιρού 😋
Υλικά -Εκτέλεση
1 φιλέτο μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό.
Ανοίγουμε τη συσκευασία,ρίχνουμε βραστό νερό από την πλευρά της πέτσας και την αφαιρούμε αμέσως.
Αφήνουμε να ξεπαγώσει ο μπακαλιάρος και φτιάχνουμε το κουρκούτι:
250 γρ.αλεύρι γ.ο.χ,
1 κουτάκι μικρό μπύρας
1 φακ. μαγιά,τα ανακατεύουμε καλά να γίνει ένας χυλός,σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες,τον στεγνώνουμε καλά με απορροφητικό χαρτί και αφαιρούμε τα κοκαλάκια(εάν υπάρχουν),λίγο αλάτι και πιπέρι.
Τα περνάμε από κορν φλάουρ και μετά στο χυλό που έχουμε φτιάξει.
Τηγανίζουμε σε ένα κατσαρολάκι με άφθονο σπορέλαιο σε δυνατή φωτιά μέχρι να χρυσίσει καλά.
Σερβίρω με την αγαπημένη μας σκορδαλιά😋..
2 πατάτες βρασμένες,2 σκ.σκόρδο, αλάτι, μπόλικο ελαιόλαδο και ξύδι... όλα χτυπημένα στο μούλτι!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από Ελινα Σκλαβου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






