Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στη δυτική είσοδο της Ελευθερούπολης

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας των οχημάτων στη δυτική είσοδο της Ελευθερούπολης προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες καθαίρεσης και ανακατασκευής του εσωτερικού κτιρίου επί της οδού Φρ. Παπαχριστιδη 130, αποφάσισε η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας. Σύμφωνα με την απόφαση, η ισχύς της θα είναι μέχρι την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

α) Για φορτοεκφόρτωση υλικών στα φορτηγά οχήματα, θα ενεργείτε στένωση της Ε. Ο. Αμφίπολης – Καβάλας και αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας από Καβάλα προς Αμφίπολη. Η στένωση θα ενεργείτε με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης με ευθύνη της κατασκευαστικής εταιρείας. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της στένωσης θα διεξάγετε εκ περιτροπής με την χρήση σημαιοφόρων. Οι αναφερόμενες εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση τις ώρες κοινής ησυχίας και η χρονική διάρκεια τους ορίζεται στην μία (1) ώρα κάθε φορά. Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα παραδίδετε ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία.

β) Η τροφοδοσία σκυροδέματος και σιδηροδοκών εντός του κτιρίου από φορτηγά οχήματα και οχήματα ειδικών χρήσεων (γερανοφόρα και αντλιοφόρα), θα ενεργείτε με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας της Ε.Ο. Αμφίπολης – Καβάλας, από την χ/θ 43,530 (οδός Εθνικής Αντίστασης) έως την χ/θ 43,630 (οδός Ιουστινιανού). H κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείτε από την οδό Εθν. Αντίστασης και την Περιμετρική οδό, με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και την χρήση σημαιοφόρων, οι οποίοι θα διευκολύνουν την ομαλή κυκλοφορία. Στις κάθετες οδούς της Λεωφόρου Φρ. Παπαχρηστίδη, η κυκλοφορία θα επιτρέπετε μόνο προς εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτητών. Από τον αποκλεισμό δεν θα επηρεαστεί η κυκλοφορία των πεζών και η λειτουργία της πιάτσας των ΤΑΞΙ.

-Οι εργασίες τροφοδοσία σκυροδέματος, θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ώρες χαμηλής κυκλοφορίας οχημάτων, ήτοι πρωινές ή μεσημεριανές ώρες και η χρονική τους διάρκεια δεν ξεπερνά τις τρεις (3) ώρες και μετά το πέρας των εργασιών, η οδός θα παραδίδετε ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία. Η συγκεκριμένη εργασία θα εκτελεστεί το πολύ τέσσερις (4) φορές.

-Οι εργασίες τροφοδοσίας και τοποθέτησης σιδηροδοκών θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ήτοι από ώρα 07:30΄ έως την 19:30΄, χωρίς διακοπή κατά τις ώρες κοινής ησυχίας και μετά το πέρας των εργασιών, η οδός θα παραδίδετε ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία. Η συγκεκριμένη εργασία θα εκτελεστεί το πολύ έξι (6) φορές.

-Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, ενώ η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας, εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Βίντεο:
Πηγή:
kavalapost.gr

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.