Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Νιώθω αμήχανα κάποιες φορές με αυτά που λέει για εμένα, προτιμώ να τα ακούω ιδιωτικά»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ-α-τετ». Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου.
«Ο Νίκος είναι εκφραστικός και δημόσια. Εγώ δεν είμαι έτσι, δε μου αρέσει να λέω δημόσια αυτά που αισθάνομαι. Όταν μου αρέσει να το κάνω, το κάνω με τη μουσική και τα τραγούδια που επιλέγω. Έχω αυτό το δώρο να μπορώ να εξωτερικεύω αυτά που νιώθω μέσα από τα τραγούδια μου. Ο Νίκος ίσως επειδή δεν έχει τη μουσική, μάλλον έχει την ανάγκη να είναι πιο εκφραστικός. Νιώθω αμήχανα κάποιες φορές με αυτά που λέει για εμένα, προτιμώ να τα ακούω ιδιωτικά.
Νιώθω αμηχανία να ακούω λόγια πολύ καλά για μένα όπως και όταν ακούω πολύ κακά. Φυσικά και αισθάνομαι ότι ο Νίκος νιώθει όμορφα πράγματα για μένα αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Με τον Νίκο ένιωσα πολύ καλά από την αρχή. Έδειξε πολύ μεγάλο σεβασμό σε μένα και όλο μου τον κόσμο και τον χώρο. Φυσικά και ξέρω ότι ο Νίκος αισθάνεται πολύ όμορφα πράγματα για μένα. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί αν δεν…», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Όσον αφορά τους χωρισμούς της, αλλά και το διαζύγιο από τον Σπύρο Δημητρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σημείωσε: «Περνάω τους χωρισμούς μου το ίδιο έντονα με τους έρωτες. Το να περνάνε τα πράγματα φλατ μου φαίνεται κάπως σα να μη σέβεσαι τον εαυτό σου και τις επιλογές σου.
Όταν συνειδητοποιώ ότι με έναν άνθρωπο δεν θέλω να είμαι πια μαζί του, δεν πανικοβάλλομαι απλά προσπαθώ να βρω τον τρόπο να ολοκληρώσω τη διαδικασία του χωρισμού. Δεν θεωρώ το διαζύγιο μου προσωπική αποτυχία. Ήθελα να συμβεί αυτό και συνεχιστεί ζωή μου μία χαρά. Δε νομίζω ότι μου άφησε κάποια ταραχή αυτό το γεγονός. Τα γεγονότα δε μου φέρουν ταραχή, οι συμπεριφορές των ανθρώπων είναι που με τρομάζουν».
[embedded content]
Πηγή: zappit.gr
The post Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Νιώθω αμήχανα κάποιες φορές με αυτά που λέει για εμένα, προτιμώ να τα ακούω ιδιωτικά» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






