Νεφέλη Μεγκ: «Όλοι λένε ότι ξεπλένουμε πολιτικούς οπότε στο «Πλυντήριο» το αγκαλιάσαμε»

Με αφορμή τη νέα της σατιρική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, η Νεφέλη Μεγκ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Weekenders και τον δημοσιογράφο Αρτ το πρωινό της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Η νεαρή Content Creator μίλησε για το νέο αντι-δελτίο που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ και για τα άγχη που έχει γι’ αυτό.
Πιο συγκεκριμένα, η Νεφέλη Μεγκ δήλωσε αρχικά πως «όλοι λένε ότι… ξεπλένουμε πολιτικούς οπότε εμείς εδώ με το «Πλυντήριο» το αγκαλιάσαμε. Μου είπαν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ πως είχαν μια ιδέα για ένα αντι-δελτίο, 10 λεπτά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τις Κυριακές. Πολύ φοβισμένη είμαι, πρώτη φορά κάνω κάτι τόσο τεράστιο τηλεοπτικά και ελπίζω να πάω καλά».
«Θα έχει πολιτικά και κοινωνικά σχόλια. Θα είμαι μόνη μου, πολύ ειρωνική και καυστική αλλά… από αγάπη όλα! Από αγάπη για να γίνουμε καλύτεροι».
«Η τηλεόραση «φλερτάρει» μαζί μου, εγώ δεν το κυνηγάω. Μου έρχεται! Κι εγώ, εντάξει, έχω ανοιχτά τα χέρια. «Ας το δοκιμάσουμε», δεν λέω όχι» πρόσθεσε ακόμα η Νεφέλη Μεγκ στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Θανάση Πάτρα και του Δημήτρη Πανόπουλου στον ΑΝΤ1.
Πηγή: zappit.gr
The post Νεφέλη Μεγκ: «Όλοι λένε ότι ξεπλένουμε πολιτικούς οπότε στο «Πλυντήριο» το αγκαλιάσαμε» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






