Ρίτσα Μπιζόγλη για Παπαδάκη: «Άντε και να πω εγώ ότι δεν είναι καλός, τι νόημα έχει;»

Η Ρίτσα Μπιζόγλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και στη Σοφία Μανουσακίδου.
Η γνωστή δημοσιογράφος, που συνεχίζει την πορεία της στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη, καθώς και στις φήμες σχετικά με την πιθανή παρουσίαση πρωινής εκπομπής από την Κατερίνα Καραβάτου στο κανάλι.
«Ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι απών από την τηλεόραση, αλλά πιστεύω ότι το αποτύπωμά του θα παραμείνει. Όσοι έχουμε συνεργαστεί, έχουμε παρακολουθήσει ή έχουμε διδαχθεί από αυτόν, γνωρίζουμε την αξία του. Ο σεβασμός που του δείχνουμε δεν προέρχεται μόνο από εμάς, αλλά και από το κοινό που τον εκτιμά. Το να είσαι επιλογή του κοινού είναι κάτι σπουδαίο και δεν μπορεί να μπει σε ζυγαριά. Ακόμα και αν εγώ πω ότι δεν είναι καλός, δεν έχει νόημα, καθώς αυτό το λέει ο κόσμος. Έτσι, ίσως και εμείς να είμαστε λίγο περιττοί», δήλωσε αρχικά η Ρίτσα Μπιζόγλη.
Σχετικά με το αν θα επέστρεφε στην πρωινή ζώνη, είπε: «Έχω να κάνω πρωινό πάνω από 20 χρόνια. Το έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν γνωρίζω τι σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι του προγράμματος». Όσον αφορά τις φήμες για τη μετακίνηση της Κατερίνας Καραβάτου, σχολίασε: «Την Κατερίνα την αγαπώ. Έχουμε συνεργαστεί στον Alpha. Πιστεύω στις ικανότητές της και στις δυνατότητές της, είναι φίλη μου».
The post Ρίτσα Μπιζόγλη για Παπαδάκη: «Άντε και να πω εγώ ότι δεν είναι καλός, τι νόημα έχει;» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






