Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον Δήμαρχο Ξάνθης Ευστράτιο Κοντό

Ιουν 11, 2025 - 09:30
Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον Δήμαρχο Ξάνθης Ευστράτιο Κοντό


Την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Ευστράτιο Κοντό προκειμένου να του εκθέσει τα θέματα και τις προτάσεις που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό και δημιουργικό κλίμα, με τον Δήμαρχο να απαντά σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν με προθυμία και σαφήνεια.

Δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου, υπογραμμίζοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας, και ιδιαίτερα του εμπορικού της ιστού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης εκφράζει την ικανοποίηση του για τη θετική αυτή ανταπόκριση και προσβλέπει σε μια γόνιμη και διαρκή συνεργασία με τη δημοτική αρχή, με κοινό στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και των επαγγελματιών της Ξάνθης.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0