Χρήστος Φερεντίνος: «Διαβάζω κι εγώ διάφορα για μένα, ούτως ή άλλως είμαι παιδί του δρόμου»

“Δεν το ξέρω αν θα γίνει το ταξιδιωτικό, θα μιλήσω τις επόμενες ημέρες. Προτεραιότητά μου όμως είναι ένα τηλεπαιχνίδι”.
Δηλώσεις στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, τα σενάρια που ακούγονται για εκείνον το τελευταίο διάστημα και την επιστροφή του εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, τις ταξιδιωτικές εκπομπές.
«Διαβάζω κι εγώ διάφορα. Δεν το ξέρω αν θα γίνει το ταξιδιωτικό, θα μιλήσω τις επόμενες ημέρες. Εγώ ούτως ή άλλως είμαι «παιδί του δρόμου», προτεραιότητά μου όμως είναι ένα τηλεπαιχνίδι που συζητάμε τώρα και θα δούμε. Συνεχίζουμε κανονικά και στο ραδιόφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Φερεντίνος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο τραπέζι των συζητήσεων υπάρχει και μια ταξιδιωτική εκπομπή αλλά και ένα εβδομαδιαίο τηλεπαιχνίδι. Ο ΣΚΑΙ σκοπεύει να καλύψει τα βράδια του την επόμενη σεζόν με διαφορετικά πρότζεκτ. Δύο βράδια θα τα αναλάβει το The Voice, συνεχίζει το «Η Ελλάδα Ψηφίζει», και από ένα βράδυ θα αναλάβουν στην prime time ο Μάρκος Σεφερλής και ο Χρήστος Φερεντίνος.
Πηγή: zappit.gr
The post Χρήστος Φερεντίνος: «Διαβάζω κι εγώ διάφορα για μένα, ούτως ή άλλως είμαι παιδί του δρόμου» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






