Σοφία Βόσσου: «Μη συγκρίνουμε ρε παιδιά, άλλο η Μαρίνα που είναι καλλιτεχνάρα και τρελή και άλλο η Klavdia»

Μάιος 19, 2025 - 23:00
 0
Σοφία Βόσσου: «Μη συγκρίνουμε ρε παιδιά, άλλο η Μαρίνα που είναι καλλιτεχνάρα και τρελή και άλλο η Klavdia»

«Γιατί κάνουμε συγκρίσεις; Τι φαγωμάρα είναι αυτή; Έλεος!», δήλωσε η Σοφία Βόσσου σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους, αναφερόμενη στην Klavdia και τον Φωκά Ευαγγελινό.

«Η Klavdia μου φάνηκε όπως φάνηκε και σε όλο τον κόσμο. Μετά το τέλος της εκπομπής, το κορίτσι υπέστη αρκετό μπούλινγκ, αλλά δεν πειράζει, το φως πάντα λάμπει. Τα σχόλια που δέχθηκε ήταν άδικα. Είναι εξαιρετική. Έχετε δει πουθενά να μην υπάρχει πόλεμος; Κάποιοι απλώς σιωπούν και ξαφνικά αποκτούν γνώμη», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Σοφία Βόσσου τόνισε: «Μη συγκρίνουμε, παιδιά. Η Μαρίνα είναι μια καλλιτέχνιδα με το δικό της στυλ και η Klavdia έχει τον δικό της. Γιατί αυτές οι συγκρίσεις; Είναι ντροπή να επιτίθενται στον Φωκά, όλοι έχουν γίνει ειδικοί!». Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Το ήθος και η ταπεινοφροσύνη είναι σημαντικά για έναν καλλιτέχνη, και η Klavdia τα διαθέτει. Θα έχει μια λαμπρή καριέρα, είναι αστέρι».

The post Σοφία Βόσσου: «Μη συγκρίνουμε ρε παιδιά, άλλο η Μαρίνα που είναι καλλιτεχνάρα και τρελή και άλλο η Klavdia» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0